Tramps

Bilde fra øvingslokalet, dvs. kjellerstuen hos foreldrene til Jan Scheie på Skeie. De var kjempegode som holdt ut i alle disse årene. Personene på bildet er fra venstre er Hans Arvid Scheie, Johny Fosse, Jone Gjerde, Per Salte og Jan Scheie. (1974).
Tramps spiller på hjemmebane.


Tramps bestod originalt av Hans Arvid Scheie (rytmegitar), Jan Scheie (bassgitar), Per Salte (slagverk) og Jone Gjerde (hoved-vokalist og sologitar).

Etter en tid ble også Johny Fosse (keyboard) medlem av bandet, og etter hvert ble Per Salte erstattet av Bjarte Edland (slagverk).


Jone Gjerde forteller: -Bandets navn ble til ved at det allerede stod på stortrommen da det første brukte, men ordentlige, slagverket ble innkjøpt. Etter det jeg klarer å huske så startet den originale besetningen så smått å spille sammen da vi gikk i 5.-6. klasse på Orre barneskole (1969-1970), med brukte el-gitarer og gamle rør-radioer til forsterkere. Undertegnede sluttet i bandet rundt 1976-77, men The Tramps fortsatte å spille en tid etter dette.

The Tramps sin første opptreden på Klepp Ungdomskule i begynnelsen på 1970-tallet.. F.v. Jone, Per og Jan. Hans Arvid skjult bak Jone. (bilde: Jan Scheie)
Hans Arvid i konsentrert øving på gitaren.
Tramps spiller opp i Jone Gjerde sitt bryllup i 1976. F.v. Johnny, Hans Arvid, Bjarte, Jan og Jone.

(takk for info, Jone Gjerde, Jan Scheie)