Frynsete på nervene

«Et hardrockband med sminke, frynser, moped og angst fra helvete.«
fra Nærbø/Sandnes , oppstart 2014


Åge Obrestad (1982 – 2019)
Glenn Cato Rasmussen
Sander Loen
Tormod Aass NesheimFrynsete på nerven kom til på en fest i 2014. Det var Åge og Tormod, som var bandkopmiser fra Totkopf, som fant sammen med Anders Hjorth Mosnes (Purified in Blood) og bestemte seg for å starte band. Åge var kledd i skinnjakke med frynser, og det blei nok viktig inspirasjon til bandnavnet.

På første øvinga kom Glenn, og han blei med som fjerdemann i bandet. I romjula 2015 ga Anders fra seg plassen sin til Sander. Anders har vært med til tider på perkusjon og som stand in på bass ved behov, og fra 2020 er han igjen fast medlem på gitar.

«Frynsete på nervene, det er det me er. Tormod har ikkje teke telefonen på mange år, Åge har prøvd sjølvskading med sirkelsag, Glenn har budd på galehus og Sander har forgjeves søkt fred hjå andene i Austen. Alt for å gløyma og gøyma seg frå angsten og demonar, som ein seier. Men så fann me kvarandre og fann ut me likar råkk og at me burde starta råkkeband. Kledd i skinnjakkar prydd med frynser og med leppestift rundt mulen fann me sjelefred. – « ( Frå biografien på FB )

(foto: Mathias Oppedal)
Konsert på Rockefeller i februar 2019. Her er Anders med på perc.


2019: Åge Obrestad døde så tragisk altfor tidlig 16. september 2019.

Bandet blir lagt i dvale fram til 7. mai 2020 da denne meldinga kommer på fb-sida:

Anders Hjorth Mosnes er frå 2020 tilbake som fast medlem i bandet – på gitar.(publ. mai 2020)