Storyteller Recording (Skambra Studio)

Jørgen Manke driver Storyteller Recording i Verdalen i Klepp.

“-We are a recording studio based at Jæren, Rogaland on the west coast of Norway. We record, produce, write, mix and even master music in many different genres. We do our best to make your songs sound even better.”

Starten var i 2015 da Jørgen Manke og Tom Weum åpnet lydstudio i toppetasjen på Kvernaland Samfunnshus, den gang under navnet Skambra Studio.

Jærbladet i oktober 2018

I 2019 overtok Jørgen skuta alene, og flyttet studioet til Verdalen på Klepp under navnet Storyteller Recording. Dørene har siden oppstarten vært åpne for musikkelskere på alle nivå, og Jørgen har hatt besøk av både lokale hobbymusikere og etablerte internasjonale artister – og alt imellom. Med et mål om å inspirere og med en forkjærlighet til jærsk musikkånd, har Storyteller Recording fungert som et knutepunkt for lokale artister og musikkinteresserte i alle aldre, blant annet gjennom å jevnlig arrangere låtskriverworkshoper.

«-Hos Storyteller Recording handler det om å til enhver tid få det beste ut av deg som artist, prøve nye ting, og å få deg til å strekke deg enda litt lenger. Låten og dens historie er alltid i fokus.»

(publ. sept. 2020)
(takk for info Jørgen Manke)