Jadamoto

Tommy Nordås – vokal
Dagfin Engelsvold – gitar
Jarle Obrestad – gitar
Øyvind Lende – bass
Kristian Moen – trommer

«Jadamoto er en av Jæren sjeldneste blomster blant band.«

Oppstart i 2012 – første spilling på Hibnaleide-festivalen på Obrestad. Spiller covers av bla. Hellacopters, Rancid, Rose Tattoo, Thin Lizzy, Free etc.

Bilde fra Storyteller Recording – Jørgen Manke sitt studio.
Kristian Moen, Jarle Obrestad, Dagfin Engelsvold, Tommy Nordås og Øyvind Lende
(foto: Jørgen Manke).

31. juli 2020 lanserer Jadamoto sin første egenprodusert låt – Rock this joint – og i den anledning forteller Tommy Nordås:

Jadamoto er en av Jæren sjeldneste blomster blant band. Dette ble til som et sammenraska vennersvenner-prosjekt for den legendariske Hibnaleide-festen ved mange anledninger. Forskjellige folk har vært med på scenen både her og der men holdt seg til å spille noen utvalgte coversanger med rotekte rock av egne favoritter.

MEN. Etter initiativ fra vokalist Tommy Nordås og hans gitarsverdsvingende kompis Dagfin Engelsvold har nå denne gjengen spilt inn en originallåt signert nettopp Tommy og Dagfin (som og har gitt ut andre låter å finne på Spotify.) Låten heter «Rock this joint» og handler kort og godt om festing på det viset rockere kan finne på stundom. Tekst/Melodi er signert radarparet Tommy/Dagfin. Dagfin har vært produsent sammen med Tommy. Andre medvirkende er Kristian Moen, Jarle Obrestad og Øyvind Lende. Øyvind har også sammen med Dagfin mikset sangen. Og en takk må rettes til Jørgen Manke for et besøk i hans studio for trommetracking.

(publ. aug. 2020)